Tandretning

Mange voksne vælger i dag at få rettet deres tænder af flere årsager. Et attraktivt smil er nemlig dit bedste visitkort - det udståler sundhed og overskud.

Tænder kan rettes hele livet


Vi har i dag mange muligheder for tandretning. Kosmetiske korrektioner kan i en del tilfælde laves på klinikken på 8-12 uger, mens de mere komplicerede tandretninger henvises til specialister, og desværre kan tage flere år.
 
Fælles for begge typer er, at den nye tandstilling skal holdes ved lige resten af livet, ellers rykker tænderne sig igen.
 
Hvis der er behov for fast bøjle har vi mulighed for at lave dem diskrete på forsiden eller evt. at sætte dem på bagsiden af tænderne.

Tandretning med LiteWire

LiteWire er en tandbøjle, der retter dine forreste tænder - dem du smiler med :)

LiteWire bøjlen sidder fast på dine tænder. Den er ikke usynlig men meget diskret - og behandlingstiden er typisk omkring 6 måneder. Du kan faktisk få et helt nyt smil inden dit næste tandeftersyn!

 

Vi er certificerede i brugen af LiteWire

Behandlingen foretages kun af tandlæger, som er certificeret i brugen af LiteWire. De certificerede tandlæger er ikke specialtandlæger i tandregulering (ortodontister), men derimod praktiserende tandlæger med speciel interesse for tandretning.

Såfremt du har behov for en mere omfattende tandretning eller har funktionelle problemer relateret til dit sammenbid og/eller kæbeled m.v. bør du bede din tandlæge om en henvisning til en ortodontist.

 

Dansk kvalitet

For at sikre optimal præcision og holdbarhed benytter LiteWire kun de bedste materialer i højeste kvalitet. LiteWire fremstilles i førende dansk laboratorium, hvor specialuddannede teknikere sørger for, at tilpasse hver enkelt bøjle præcist til dine behov.

Det er din garanti for et præcisionsprodukt i bedste danske kvalitet!

 www.litewire.dk

Andre behandlinger

Priser på tandbehandling

Hvad koster en behandlinger hos tandlægen?

Se priserne

Bestil din tid

Er det tid til et besøg hos tandlægen, så reserver din tid her.

Bestil tid